Aktuálně

Buď safe online sklízí úspěch

Rodiče ocenění Učitelé
Bud Safe online: sklízí uspěch
Julia Szymańska
Julia Szymańska 10. 8. 2019
3 min. čtení
Projekt Buď safe online je zcela nekomerční záležitost. I přes minimální rozpočet, s kterým jsme za necelý rok jeho působení pracovali, se nám toho ale podařilo dost.

Buď safe online, za kterým stojí tým nadšenců ze společnosti Avast a český influencer Jirka Král, působí od března 2018. Projekt se zaměřuje na vzdělávání dětí ve věku 9–13 let v problematice internetové bezpečnosti. Jste rodiče? V poslední době jsme vytvořili speciální obsah i pro vás, tak klikněte sem. Naším cílem je propojit dvě odlišné generace a jejich znalosti v této oblasti.

Za rok a půl našeho působení jsme navštívili 20 škol, přímo oslovili přes 2400 dětí, natočili jsme více než 40 video tutoriálů a videa na našem YouTube kanálu mají milion a půl zhlédnutí. Více o tom, co jsme za tento rok zvládli se dozvíte zde

Ale nejen zhlédnutí diváků, počet odběratelů na sociálních sítích a počet žáků, kteří navštívili náš bezpečnostní workshop, jsou pro nás měřítkem úspěchu. Za poslední rok jsme vyhráli i několik ocenění! Rádi bychom se s vámi o tyto úspěchy podělili - pojďme si je představit. 

Cena SDGs

SDGs jsou cíle udržitelného rozvoje, které přijaly země OSN na summitu v září 2015 v rámci Agendy pro udržitelný rozvoj 2030. Naplňováním udržitelných cílů dokážeme udělat tento svět lepším místem pro všechny. A my v rámci projektu Buď safe online přesně o to usilujeme: udělat náš online svět lepším a bezpečnějším. Tento rok jsme za naše úsilí získali hlavní cenu ve veřejném hlasování v kategorii Byznys. 

Cena IEA: Internet Effectiveness Awards 2019

Nejvýznamnější česká soutěž efektivity digitálních projektů, kterou pořádá Asociace dodavatelů internetových řešení, existuje od roku 2005 a projekty hodnotí přední české autority, které za sebou mají vlastní úspěšné online projekty. V roce 2019 náš projekt Buď safe online získal třetí místo v kategorii “Neziskový sektor, kultura a obecně prospěšné projekty”.

Web top 100

Web top 100 je soutěž pořádaná odborníky v oblasti digitálního marketingu. Soutěží firmy, agentury nebo jednotlivci.  Buď safe online se umístil na 5. místě v kategorii Digitální reklamní kampaň roku 2018.

Projekt Buď safe online tímto ale nekončí! Naopak, pokračujeme dál a plánujeme další novinky jak pro dětské, tak i dospělé publikum. Sledujte nás na našich sociálních sítích a buďte v obraze: Facebook, Instagram a YouTube.